Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoito, joka on viime vuosina yleistynyt ja saavuttanut suosiota ympäri maailman. Hoidossa käytetään vulkaanisia kiviä, joiden lämpö vaikuttaa syvärentouttavasti ja lihasjännityksiä laukaisevasti. Hoidosa verenkierto paranee, lymfakierto aktivoituu ja aineenvaihdunta lisääntyy.

Hoito rauhoittaa ja lämmittää koko kehoa sekä poistaa kuona-aineita. Ayurvedisessä kuumakivihieronnassa käytetään apuna ayurvedisiä hierontaöljyjä, jotka hellivät kehoa ja mieltä yhdessä kivien lämpövaikutuksen kanssa.

Kuumakivihieronnassa hierotaan koko vartalo, ylävartalo tai alavartalo kuumia kiviä apuna käyttäen, jolloin ihon toiminta kiihtyy, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy. Kivillä hierottaessa saadaan intensiivinen kontakti, jolloin pystytään käsittelemään täsmällisesti ja tarkasti kehon kipupisteitä.

Miellyttävä lämpö tehostaa rentoutta kehossa, saaden aikaan ihanan raukean ja rauhallisen olon. Hieronta on vaikutukseltaan pitkäkestoinen ja usein lämpö säilyy kehossa päiviä.

Kuumakivihieronnan jälkeen on hyvä varata aikaa rentoon olemiseen ja huolehtia runsaasta nesteen saannista.